Thunderbird

Software i krijuar për ta bërë email-in më të lehtë.

Thunderbird-i është një aplikacion i lirë për email-e, që është e lehtë ta rregullosh dhe ta personalizosh - dhe vjen me veçori të fuqishme gati!

Foto ekrani nga Thunderbird-i